• General

Site-ul www.evelinetex.ro  este proprietatea SC EVELINE TEX SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J39/407/2014, CUI: RO33478908, sediul social: Calea Moldovei nr. 10, Focsani.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora.  EVELINE TEX  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

EVELINE TEX garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.evelinetex.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei EVELINE TEX fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link catre www.evelinetex.ro  este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru EVELINE TEX sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

  • Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului www.evelinetex.ro , imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea EVELINE TEX si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul EVELINE TEX a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

  • 3. Produsele si serviciile oferite de EVELINE TEX. Politica de preturi

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.evelinetex.ro sunt noi si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si chitanta conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari EVELINE TEX in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

  • Litigii si Dispozitii finale

Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc site-ului si/sau al oricarui continut trimis de catre EVELINE TEX clientului prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cel putin cu prevederile “Termeni si conditii”.

Orice disputa cu referire la prezentul document Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre client si EVELINE TEX se va rezolva mai intai pe cale amiabila.

Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre client si EVELINE TEX sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta de la sediul EVELINE TEX, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

EVELINE TEX isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a clientului.

In limita prevederilor Termeni si Conditii,  EVELINE TEX nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.

EVELINE TEX isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.

  • Returnarea produselor

Se pot returna sau schimba produsele achizitionate  in termen de 10 zile de la data primirii  lor, in cazul in care produsul prezinta defecte de fabricatie.

Toate retururile vor putea fi procesate de noi numai cu respectarea conditiilor de mai jos:

Conditii de returnare:

  • Cumparatorul va trebui sa ne instiinteze  in scris pe adresa de email office@evelinetex.ro mentionand motivul pentru care se doreste returnarea si daca trebuie inlocuit cu un alt produs, si data la care a fost livrat.
  • Produsul trebuie sa nu fie folosit sau deteriorat si sa fie insotit de factura si chitanta.

Numai dupa procesarea si aprobarea acestei instiintari de catre EVELINE TEX SRL , veti putea returna produsul.Orice retur facut fara instiintarea noastra prealabila de catre client , nu va fi procesat.

Daca motivul returului este un defect de fabricatie al produsului sau faptul ca produsul primit nu este cel pe care l-ati comandat ,taxele aferente transportuluii retur vor fi suportate de catre noi.

Returnarea contravalorii produselor se va face in maxim  10 de zile de la data la care produsul a fost returnat.

Prezentarea produselor pe site-ul nostru este reala si explicita. Pot aparea mici diferente de nuanta a culorii produselor, in functie de setarile monitorului dumneavoastra, insa NU este acceptata returnarea (cauzata de aceasta nepotrivire a nuantelor intre realitate si imaginile prezentate) deoarece onorarea comenzilor presupune personalizarea tesaturilor prin taiere conform cerintelor fiecarui client. (OUG 34/2014 art. 16 lit. c)

In dorinta de a veni cat mai mult in intampinarea nevoilor clientilor nostri, va incurajam sa solicitati MOSTRE GRATUITE (maxim 5) din materialele dorite, astfel incat o posibila comanda sa fie in deplina cunostinta de cauza cu privire la nuanta si textura.  Mostrele se vor trimite intr-un plic, prin curier rapid. Pretul transportului acestor mostre este in sarcina clientului si este de 7 lei +tva.  (Tariful de livrare este valabil pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu  Fan Courier/ DSC Curier).

Refuzul si/sau neridicarea produselor:

Coletele cu marfa neridicate sau refuzate din motive neobiective dupa validarea comenzii telefonic,vor fi marcate in baza de date,  cumparatorii nemaiputand primi produsele comandate fara plata in avans a transportului atat pentru comanda nou plasata, a marfii comandate cat si a returului banilor,cat si contravaloarea transportului comenzii anterioare.

Newsletter & Get Updates

Sign up for our newsletter to get up-to-date from us